Opis
Sos sojowy ciemny HIYIN 150 ml
Sos sojowy Haiyin, produkowany w Chinach , rekomendowany do sushi. Wytwarzany tradycyjną metodą fermentacji soji, pszenicy, wody i soli, przez 6 miesięcy. Jeden z podstawowych sosów przyprawowych w Azji.
7,99 zł
Sos sojowy Haiyin, produkowany w Chinach , rekomendowany do sushi. Wytwarzany tradycyjną metodą fermentacji soji, pszenicy, wody i soli, przez 6 miesięcy. Jeden z podstawowych sosów przyprawowych w Azji.
Sos sojowy Haiyin, produkowany w Chinach , rekomendowany do sushi. Wytwarzany tradycyjną metodą fermentacji soji, pszenicy, wody i soli, przez 6 miesięcy. Jeden z podstawowych sosów przyprawowych w Azji.
Opis: Kiełki fasoli mung to pożywny dodatek do wielu potraw. Mogą być dodawane do zup azjatyckich (np. tajskiego Pho, bulionu chińskiego, japońskiego Mentsuju), sałatek, dań smażonych w Woku, czy potraw gotowanych na parze. Jedzone na surowo smakują wybornie, a przy okazji dostarczają naszemu organizmowi wiele cennych witamin i mikroelementów. Kiełki fasoli są niezwykle chrupkie i sprężyste.
Skład: Woda, kiełki fasoli 48%, przeciwutleniacz: kwas cytrynowy E330.
Sposób przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Tradycyjne wykonane w japońskim stylu ciasteczka z pastą z zielonej herbaty . Posiadają niespotykaną elastyczność i ciekawą strukturę. Mochi jest także popularne w Korei, Tajwanie, Kambodży i Tajlandii. W środku znajduje się 6 sztuk Mochi. Skład: Maltoza, ryż kleisty, skrobia, olej roślinny, pasta z zielonej herbaty , konserwant (kwas askorbinowy), cukier, proszek ziemniaczany. Zawartość opakowania: 210 g Data przydatności do spożycia: 05.05.2023 r. Kraj pochodzenia: Tajwan
Panierka Panko Lobo 200 g.
Panierka Panko, to panierka w formie płatków. W przeciwieństwie do panierki z tradycyjnej bułki tartej, dłużej pozostaje chrupiąca. jest również delikatniejsza. Polecana do smażenia na głębokim oleju. Smażone potrawy absorbują mniej tłuszczu.
Panierka Panko, to panierka w formie płatków. W przeciwieństwie do panierki z tradycyjnej bułki tartej, dłużej pozostaje chrupiąca, jest również delikatniejsza. Polecana do smażenia na głębokim oleju. Smażone potrawy absorbują mniej tłuszczu.
Zawartość opakowania: 1 kg
Data przydatności do spożycia: 6.06. 2019 r.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll. Copyrights by sushisklep.pl, 2017