Opis
Pasta zielone curry AHG 50 g.
Pasta przyprawowa do tajskiej zielonej curry. Zawartość opakowania: 50 g Data przydatności do spożycia: 12.08.2025 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia
8,20 zł
Pasta przyprawowa do tajskiej zielonej curry.
Pasta przyprawowa do tajskiej zielonej curry. Zawartość opakowania: 50 g Data przydatności do spożycia: 12.08.2025 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia
Pasta Tom Yum Lobo, wykorzystywana do słynnej zupy ostro – kwaśnej Tom Yum.
Przygotowanie: Pastę należy rozpuścić w wodzie, dodać odrobinę mleka kokosowego, następnie kurczaka, bądź krewetki.
Dzięki dużej ilości pachnących ziół, zupa tajska Tom Yum charakteryzuje się niezwykłym połączeniem smaków ostrego i kwaśnego.
Pasta Miso Hikari czerwona, z fermentowanej soi i ryżu (miso ciemne, fermentuje od kilku miesięcy do kilku lat), zawierająca duże ilości protein, witamin i minerałów. W kuchni japońskiej przygotowuje się z niej głównie zupy miso. Jest również składnikiem zup lub sosów mięsnych. Ma kolor ciemnoczerwony lub ciemnobrązowy, ostra w smaku.
Pasta przyprawowa do Singapur Laksa, to połączenie tradycyjnych składników używanych w Singapurze, tworzących w rezultacie podstawę oryginalnej Laksy. Laksa to rodzaj tradycyjnej zupy z Azji Południowo – Wschodniej. Pasta, bez sztucznych barwników i konserwantów.
Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll. Copyrights by sushisklep.pl, 2017