Opis
Pasta zielone curry AHG 50 g.
Pasta przyprawowa do tajskiej zielonej curry. Zawartość opakowania: 50 g Data przydatności do spożycia: 12.08.2025 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia
8,20 zł
Pasta przyprawowa do tajskiej zielonej curry.
Pasta przyprawowa do tajskiej zielonej curry. Zawartość opakowania: 50 g Data przydatności do spożycia: 12.08.2025 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia
Pasta Tom Yum Lobo, wykorzystywana do słynnej zupy ostro – kwaśnej Tom Yum.
Przygotowanie: Pastę należy rozpuścić w wodzie, dodać odrobinę mleka kokosowego, następnie kurczaka, bądź krewetki.
Dzięki dużej ilości pachnących ziół, zupa tajska Tom Yum charakteryzuje się niezwykłym połączeniem smaków ostrego i kwaśnego.
Pasta Miso Hikari biała, z fermentowanej soi i ryżu, zawiera duże ilości protein, witamin i minerałów. Ma kolor jasnobrązowy, jest lekko słodkawa. Pastę miso głownie używa się do przygotowania japońskiej zupy miso, będącej podstawą japońskiej diety, a także jako składnik wielu sosów i marynat, dań warzywnych lub rybnych.
Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll. Copyrights by sushisklep.pl, 2017