Opis
Pasta Mee Goreng AHG 50 g.
Pasta przyprawowa do Mee Goreng, indonezyjskiego dania z makaronem. Zawartość opakowania: 50 g Data przydatności do spożycia: 19.07.2025 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia
8,20 zł
Pasta przyprawowa do Mee Goreng, indonezyjskiego dania z makaronem.
Pasta przyprawowa do Mee Goreng, indonezyjskiego dania z makaronem. Zawartość opakowania: 50 g Data przydatności do spożycia: 19.07.2025 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia
Pasta Tom Yum Lobo, wykorzystywana do słynnej zupy ostro – kwaśnej Tom Yum.
Przygotowanie: Pastę należy rozpuścić w wodzie, dodać odrobinę mleka kokosowego, następnie kurczaka, bądź krewetki.
Dzięki dużej ilości pachnących ziół, zupa tajska Tom Yum charakteryzuje się niezwykłym połączeniem smaków ostrego i kwaśnego.
Przyprawa do satay, to gotowy orzechowy sos w proszku. Błyskawicznie szybki w przygotowaniu. Wystarczy wymieszać go z wodą lub mlekiem kokosowym i zagotować. Przyprawa ułatwiająca przygotowanie dania Satay, czyli kawałków mięsa drobiowego, lub wieprzowego nadzianego na patyczki bambusowe.
Pasta Sambal Oelek to gęsty, ostry sos na bazie papryki chilli z dodatkiem soli i soku z limonki. Może być przygotowany ze świeżych lub gotowanych składników. Stosuje się go jako dodatek praktycznie do wszystkiego, w zależności od upodobania do “ostrości” potraw, np. do marynat, mięs, warzyw i dipów. Skład: chili 70 %, woda, regulator kwasowości: kwas octowy, substancja konserwująca: benzoesan sodu E211. Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w lodówce.
Zawartość opakowania: 750 g
Data przydatności do spożycia: 29.06.2022 r.
Kraj pochodzenia: Holandia
Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll. Copyrights by sushisklep.pl, 2017