Kluski ryżowe do Tteokbokki 500 g Jongga
22,99 zł
Kluski ryżowe do Tteokbokki 500 g Jongga
Kluski ryżowe do Tteokbokki w kształcie plasterków dedykowane są do koreańskich dań typu zupy , zrobione są z mąki ryżowej Tteok, czyli skrobii uzyskanej z najwyższej jakości ryżu kleistego, w kuchni koreańskiej są podstawą wielu dań, takich jak Tteokbokki,w której bazą sosu jest pasta gochugajng, sos sojowy, olej sezamowy, odrobina cukru i wszystko przesmażone z warzywami w kolejności: czosnek, cebula, marchew, dymka, na koniec kluski ryżowe lądują w warzywach, dodajemy sos , podlewamy wodą i dusimy do 5 min. Jak zrobić tteokbokki możesz znaleźć na naszym kanale Asia deli na YouTube. skład : 98,8 % mąka ryżowa, sól, alkohol.
Brak w magazynie