Pasta miso koreańska, sfermentowana soja wytwarza bogatą i pełną witamin pastę, stosowana w kuchni jako dodatek do marynat, sosów, zup. Bogata w białko i witaminy A,C B12 wspomaga trawienie. Kraj pochodzenia : Korea Południowa termin ważności : 25.09.2022
Pasta gochujang to koreańską pasta paprykowa z kleikiem ryżowym, wykorzystywana w kuchni koreańskiej do robienia kiszonek kimchi, sosów , marynowania mięs.w skład Gochujang wchodzi : ostra papryka, sól, cukier, ryż, soja, sos sojowy, alkohol, Zawiera min. ilości pszenicy.
Pasta gochujang to koreańską pasta paprykowa z kleikiem ryżowym, wykorzystywana w kuchni koreańskiej do robienia kiszonek kimchi, sosów , marynowania mięs.w skład Gochujang wchodzi : ostra papryka, sól, cukier, ryż, soja, sos sojowy, alkohol, Zawiera min. ilości pszenicy.
01
02
03
04
05
Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll. Copyrights by sushisklep.pl, 2017