Kluski ryżowe do Tteokbokki 500 g Jongga
22,99 zł
Kluski ryżowe do Tteokbokki 500 g Jongga
Kluski ryżowe do Tteokbokki w kształcie rurek dedykowane są do koreańskiego dania Tteokbokki, zrobione są z mąki ryżowej, czyli skrobii uzyskanej z najwyższej jakości ryżu kleistego, w kuchni koreańskiej są podstawą wielu dań, takich jak Tteokbokki teppoki ,w której bazą sosu jest pasta gochugajng, sos sojowy, olej sezamowy, odrobina cukru i wszystko przesmażone z warzywami w kolejności: czosnek, imbir, cebula, marchew, dymka, na koniec kluski ryżowe lądują w warzywach, dodajemy sos , podlewamy wodą i dusimy do 5 min. Jak zrobić tteokbokki możesz znaleźć na naszym kanale Asia deli na YouTube. skład : 98,8 % mąka ryżowa, sól ,alkohol. Data Przydatności do spożycia : 22.10.2025
Na stanie